Homepage HR

Naša rješenja

 • CWS kupaonska higijena

  Higijenska rješenja za sanitarne prostore: čistoća za vaše sanitarije
  Brojne kolekcije sanitarne opreme CWS nude rješenja za svaki ambijent i stil sanitarnih prostorija, možete ih dobiti i u najam uz redovitu dostavu potrošnog materijala. Naš izbor higijenskih uređaja obuhvaća dispenzeri za pranje, brisanje i njegu ruku, po želji i u verzijama sa senzorima. Vaše sanitarije možemo opremiti higijenskim rješenjima za WC, inovativnim osvježivačima zraka, koševima za smeće, proizvodima za damsku higijenu te ostalim dodacima.
 • Otirači CWS

  Kod nas možete dobiti različite otirače: otirače s logom, alu-otirače, industrijske otirače i više od toga
  Vaš ulaz je kao posjetnica vašeg poduzeća. Zato mora biti prikladno uređen da bi se vaši gosti, poslovni partneri, kupci, posjetitelji, na kraju krajeva i zaposlenici, odmah prllikom ulaska osjećali dobrodošlima. Ne zaboravimo na utjecaj prvog dojma! Zato ispred ulaza postavite otirače CWS za zadržavanje nečistoća i pobrinite se za to da vaši posjetitelji o vama steknu najbolji prvi dojam. Otirače postavljamo ne samo na ulaz, nego i na prolaze između različitih dijelova poduzeća.
 • Radna odjeća boco

  Radna odjeća: uvijek čista, uređena i besprijekorna
  Za sve branše: proizvodnju, servise vozila, trgovinu, zdravstvo, hotelijerstvo te ugostiteljstvo i ostale, najam odjeće najbolje je rješenje za pouzdano čistu i njegovanu radnu odjeću. Svaki zaposlenik prima vlastitu odjeću opremljenu bar-kodom za praćenje te i rezervnu odjeću. Trošak početne investicije za vas dakle otpada, a otpada i potreba za skladištenjem te briga i teret organizacije oko radne odjeće. Prljavu odjeću kod vas će preuzeti vaš osobni CWS-ov serviser i dostaviti vam opranu i njegovanu odjeću, i uložiti je u osobni pretinac vašeg zaposlenika. I više od toga, prije dostave svaki komad odjeće provjeravamo, prema potrebi popravimo ili zamijenimo. I to svaki tjedan na određeni termin: točno i pouzdano.
CWS kupaonska higijena – čistoća za Vaše kupaonice
Jer prvi je dojam najbitniji
Profesionalna radna odjeća u najamu

Prednosti za vas

 • Kvaliteta i dizajn

  Sanitarna oprema sa širokim izborom boja i ekskluzivnim dizajnom u visokom sjaju te senzorske verzije uređaja za bolju higijenu i veći komfor prilikom korištenja. Najbolja kvaliteta te dugi vijek trajanja proizvoda CWS.
 • Cjelovito upravljanje radnom odjećom

  Optimalna rješenja za opskrbu radnom odjećom od koncepcije, izrade do redovite njege za svaku branšu, brojne obnovljene kolekcije s modernim i funkcionalnim krojevima te dizajn odjeće po mjeri kupca.
 • Savjetovanje kod vas, u vašem poduzeću

  Naravno da postoje i internetske trgovine. Ali mi dolazimo u vašu kuću i provjerimo kakvo vam je rješenje doista potrebno i nakon toga za vas oblikujemo optimalni nacrt.
 • Pouzdane sveobuhvatne usluge po mjeri kupca

  Bez obzira govorimo li o dispenzeru ubrusa za ruke, otiraču ili radnoj jakni, za svaki vam proizvod nudimo cjelovitu uslugu u gotovo cijeloj Hrvatskoj. Kod nas nećete primiti samo proizvod, nego i obećanje da nećete morati voditi brigu o njemu. Stalno čista odjeća, stalno napunjeni dispenzeri i čisti otirači. To znači briga o kupcu kod CWS-boco-a!
 • Održivi razvoj i briga za okoliš

  Održivi razvoj za nas ne predstavlja samo projekt, nego je duboko ukorijenjen u naš poslovni model. Kao ponuđaču modela radne odjeće, za nas su od ključnog značenja obrada tekstila koja nije štetna za okoliš i prirodu te ponovna uporaba proizvoda.

Izdelki

Pregled proizvoda
Pregled proizvoda
Pregled proizvoda