Jer prvi je dojam najbitniji

cws_schmutzfangsysteme_290x290.jpg

Ulaz svake zgrade je poput njene posjetnice. Stoga je važno da je ulaz dobro održavan, kako bi se Vaši poslovni partneri, kupci, gosti, posjetitelji i zaposlenici osjećali dobrodošli od samog početka. Jer prvi je dojam najbitniji. Zato odaberite CWS otirače. Preuzimaju ulogu čistača i portira istovremeno i brinu se o stvaranju dobre slike. Ne samo u zoni za posjetitelje, već i u radionici.

cws_individualmatte_290x290.jpg

Rješenja i usluge

Inovativni CWS otirači mogu se koristiti gdje god ima prašine i prljavštine. Dok robusni „scraper” otirači i otirači s aluminijskim profilom zaustavljaju grubu prljavštinu i vlagu još prije ulaza, u samoj zgradi na red dolaze finiji standardni otirači i otirači s logom. Upotrebom otirača znatno se smanjuje potreba za dodatnim  čišćenjem poda.
U sklopu CWS usluge se otirači mijenjaju na licu mjesta, čiste se na ekološki prihvatljiv i ekonomičan način. Besprijekoran ulazni prostor, suhi podovi bez sklizanja i smanjeni troškovi čišćenja – to su prednosti koje nude CWS otirači. Vaši gosti, klijenti i suradnici će Vam biti zahvalni.

cws_schmutzfangmatten_facher_416x270.jpg

Standardni otirači

CWS standardni otirači se koriste u zgradi i tamo zaustavljaju prljavštinu, štite vrijedne podove i sprječavaju sklizanje. Prljavština i vlaga izvana praktički se odmah očetkaju s potplata i zadrže se u otiraču.  Specijalne Hight-Twist najlonske niti po kvadratnom metru upijaju do 4,5 l prljavštine i vlage. Prljavština ostaje u otiraču, a vlaga ispari.
Redovita zamjena i čišćenje otirača garantiraju dugotrajnost, optimalnu funkcionalnost i njegovan izgled.

 

Pregled proizvoda – standardni otirači
cws_form-matte_frosch_freigestellt.jpg

Otirači s logom

Bilo da se radi o logu firme, sloganu ili o pozdravnim porukama -  uz CWS otirače s logom Vam je pozornost kupaca i posjetitelja zajamčena. Uz 100 jarkih tonova boja i gotovo fotorealističnu kvalitetu tiska, ostvarenju Vaših osobnih ideja nema granica.
Tako otirači više nisu samo efektni pomoćnici u borbi protiv vlage i prljavštine, već i kreativno dizajnirani promotori Vašeg poduzeća.

Alat za dizajniranje otirača s logom

Našim alatom za dizajniranje otirača s logom u samo nekoliko koraka oblikujte svoj željeni otirač!

 

Pregled proizvoda – otirači s logom
cws-boco_industriematten_290x290.jpg

Industrijski otirači

Gdje god da je čistoća bitna, CWS otirači štite od prljavštine i vlage. I za industrijsku proizvodnju su čistoća i sigurnost ključne. Onečišćenja uzrokovana vozilima, koja nastaju npr. u prilazima hala i putevima kroz proizvodnju, zahtijevaju posebno otporan sistem otirača. Slobodno njihajuća konstrukcija CWS otirača pruža nužnu fleksibilnost za ovaj izazov. Robusni gumeni zatezači brinu o tome da se otirač uvijek vrati na svoje mjesto.

 

Pregled proizvoda – industrijski otirači
cws-boco_antiermuedungsmatten_290x290_0.jpg

Otirači protiv umora

CWS otirač protiv umora medicinski je testiran specijalni proizvod, koji reagira na minimalne pokrete tijela i omogućuje opušteno stajanje. Rasterećuju mišiće nogu i leđa. Prikladan je za područja u kojima radnici moraju dugo biti na nogama, kao što su hotelijerstvo, gastronomija, zračne luke, benzinske crpke, proizvodni objekti, banke i maloprodaja.

Pregled proizvoda – otirači protiv umora
cws-boco_aluprofilmatten_290x290.jpg

Otirači s aluminijskim profilom

Zahvaljujući otvorenom sistemu otirača s aluminijskim profilom, prljavština i vlaga padaju u profile te se tako zaustavljaju. Elegantni i istovremeno robusni otirači s aluminijskim profilom pružaju profesionalno rješenje za unutarnje i vanjske prostore.

 

Pregled proizvoda – otirači s aluminijskim profilom