CWS kupaonska higijena – čistoća za Vaše kupaonice

cws_waschraumloesungen_290x290.jpg

Linija CWS dispenzera nudi moderna higijenska rješenja za svaki ambijent i stil, koja su dostupna za najam. Naš spektar rješenja obuhvaća sve od sistema za pranje i sušenje do proizvoda za njegu ruku. Uz dispenzere za ručnike i sapun, naš inovativni asortiman zaokružuju sistemi za higijenu WC-a, raspršivači mirisa i toaletne potrepštine, kao i senzorne slavine, kante za otpad i drugi kupaonski proizvodi.
CWS kupaonska rješenja ne udovoljavaju samo najvišim higijenskim zahtjevima, već i odražavaju našu odgovornost prema okolišu. Profitirajte kvalitetom i dugotrajnošću naših proizvoda, koji svojim mnogobrojnim varijantama boja i dizajna postavljaju visoke standarde.

wall_2011_final2_lores.jpg

Linija CWS ParadiseLine


ParadiseLine je sinonim za inovativna, visokokvalitetna i dugovječna higijenska rješenja različitih boja i ekskluzivnog dizajna. Ova linija dispenzera CWS čini svjetski vodećim pružateljem personaliziranih rješenja za kupaonice.
Učinite prednji panel vaših dispenzera jedinstvenom reklamnom površinom i pri tome profitirajte od stručne montaže, održavanja i punjenja aparata koje obavlja CWS servis.

stainless_steel.jpg

Linija CWS ParadiseLine Stainless Steel

Imate li visoke zahtjeve kad su u pitanju Vaši kupaonski dispenzeri? Na primjer pri upotrebi u higijenski osjetljivim područjima pogona za preradu hrane? Ili pak u hotelijerstvu, gdje je bitan atraktivan dizajn? Ili na mjestima koja su ugrožena vandalizmom poput stadiona i diskoteka?
Onda Vam robusna i čvrsta, kao i bezvremenski elegantna CWS Stainless Steel linija pruža savršeno rješenje. Iznimno visokokvalitetno izrađena linija od nehrđajućeg čelika jedinstvena je na tržištu.

medi_line_titel_1.jpg

Linija CWS MediLine

I za posebne higijenske zahtjeve specijalnih branši CWS pruža odgovarajuća rješenja. Tako CWS unutar svog širokog asortimana, osim industrijskih i hotelskih dispenzera, MediLine sustavima pruža liniju dispenzera za bolničke potrebe po mjeri.
MediLine proizvodi za higijenu ruku poput dispenzera za papirnate ručnike, dispenzera sredstva za dezinfekciju ili četki za ruke napravljeni su za svakodnevnu upotrebu u ordinacijama i bolnicama.

669.jpg

Sušenje ruku

Vlažne su ruke plodno tlo za klice i bakterije, zbog čega je temeljito sušenje ruku neophodno. Pri tome aspekt jednokratne upotrebe od posebnog je značaja. Drugim riječima: Više ljudi se ne bi trebalo koristiti istim dijelom ručnika.
CWS dispenzer pamučnih rola koji nudi komforno, brzo i tiho sušenje ruku, predstavlja idealno rješenje. Bez ikakvog otpada, kako bi kupaonica uvijek bila njegovana i čista.

aircontrol_03_royalred_0.jpg

Mirisni sustavi

Svjež zrak za kupaone Vašeg poduzeća!  CWS mirisni sustavi svoj ugodni miris šire gdje god se zadržavaju Vaši gosti, klijenti i suradnici.
Raspršivači mirisa u prostorijama s neugodnim mirisima šire ugodne arome. Bez aerosola, ali zato sa širokim izborom aroma! A sa svojim elegantnim dizajnom naši ekološki raspršivači zapinju za oko.

cws_ladycare_290x199.jpg

Ženska higijena – sustavno zbrinjavanje

Voditelji javnih sanitarnih prostora uvijek se susreću s pitanjem koju opciju zbrinjavanja ženskih higijenskih proizvoda ponuditi. Često se susrećemo s kantama za smeće koje su nehigijenske i nepristupačne. Rješenje pruža CWS Paradise Ladycare. CWS Paradise Ladycare Box je sigurno,  ekološki prihvatljivo i stručno rješenje za zbrinjavanje ženskih higijenskih proizvoda.

cws_zubehor_4967.jpg

Pribor

Od spremnika za otpad i drugog WC-pribora pa sve do potrošnih materijala poput toaletnog papira i papirnatih ručnika, spremnika za sapun ili tekućine za čišćenje – CWS pruža kompletni asortiman kupaonske opreme na jednom mjestu.
Pri tome profitirajte kvalitetom, ekološkom prihvatljivošću i komforom naše široke ponude proizvoda. Osim toga uz našu CWS uslugu garantiramo trajnu raspoloživost našeg pribora.

cws_cleanseat_8613_0.jpg

Higijena toaleta


Toaleti su osjetljiva higijenska područja, osobito ako su često korišteni. Dokazano je da se tu prenose uzročnici bolesti. Stoga se zaštitite našim WC higijenskim proizvodima.
Efektivna čistoća, jednostavno rukovanje, atraktivan dizajn -  CWS asortimanom Vašim gostima, posjetiteljima, klijentima i suradnicima pružate dobar osjećaj.

cws_handlotion.jpg

Pranje ruku

Jedna od najvažnijih i istovremeno najjednostavnijih mjera za smanjenje rizika od infekcije je učinkovita higijena ruku. CWS pruža širok asortiman različitih biološki razgradivih sapuna i ekonomičnih dispenzera atraktivnog dizajna.
Bilo da se radi o uredu, gastronomiji, hotelijerstvu, javnim objektima ili komercijalnim prostorima – naši će Vam stručni savjetnici pomoći pri izboru.