Radna odjeća

Kao vodeći pružatelj higijenskih rješenja i tekstilnih usluga, nudimo profesionalnu radnu odjeću marke boco, koja je dostupna za najam.

Boco asortiman proizvoda obuhvaća sve od industrijski perive radne odjeće i poslovne mode, preko personaliziranih kolekcija, do zaštitne i sigurnosne odjeće. Također nudimo dodatne proizvode, kao što su osobna zaština oprema, krpe za čišćenje, majice i druge potrepštine.

boco_gruppe_titel_comp_lores.jpg

Širom svijeta godišnje se u našim praonicama opere oko 80 milijuna komada odjeće. Svakodnevno se komisionira do 40.000 komada odjeće, te ih se isporučuje unutar 24 sata.

Našim tradicionalnim brendovima CWS i boco ispunjavamo želju za kompletnim rješenjima unutar branše. Od kupaonske higijene preko otirača pa sve do radne odjeće – sve je na jednom mjestu.

U svim branšama radna odjeća postaje sve važnija. Tražen je tekstil koji je udoban koliko je i čvrst i koji svojim dizajnom predstavlja tvrtku. Odjeća time zaokružuje imidž poduzeća, izražava kompetenciju i doprinosi prepoznatljivosti. Usklađena i uvijek njegovana radna odjeća prenosi pozitivnu sliku i jača osjećaj zajedništva među suradnicima.

Dnevna radna odjeća mora ispuniti dva uvjeta: Kao prvo mora biti udobna i praktična, kako bi ju suradnici rado nosili i bili optimalno opremljeni. Kao drugo mora dobro izgledati, kako bi omogućila identifikaciju unutar tima i klijentima signalizirala kompetenciju i stručnost – boco  Vam nudi oboje!

_dsc8189_fertig_lores.jpg