Vrijednosti

cws-boco_servicefahrer_600x400.jpg

Smatramo se vodećim pružateljem rješenja i fokusirani smo na dugotrajne i kvalitetne proizvode i perzonaliziranu uslugu. Svakodnevno težimo većoj higijeni, sigurnosti i održivom djelovanju kako u našem vlastitom poduzeću tako i kod naših klijenata. Naš se rad temelji na šest jednostavnih principa:

Ljudi

Ljudi oblikuju naše poduzeće. Želimo zaposlenike koji rade samostalno i proaktivno. Zauzvrat im pružamo moderna radna mjesta, s povjerenjem im prenosimo odgovornost i ulažemo u kontinuirano obrazovanje i osposobljavanje.

Kvaliteta


Svojim proizvodima želimo postavljati trendove. Zato smo za sva područja našeg poduzeća formirali kompetentne timove kojima smo povjerili razvoj novih proizvoda. Visoka kvaliteta i personalizirana usluga temelj su naših težnji najvećem mogućem zadovoljstvu klijenata.


Strast za uslugom


Naš cilj nije sve raditi na najbolji mogući način, već na još bolji. Naši savjetnici poznaju svoja područja i našim klijentima pružaju proaktivne i personalizirane usluge savjetovanja.


Integritet


Povjerenje nam je važno. Svatko tko surađuje s CWS-bocom, može biti siguran u našu lojalnost i pouzdanost – bilo da se radi o kolegama, klijentima, dobavljačima, vlasnicima udjela ili susjedima u zajednicama u kojima radimo - mi stojimo iza svoje riječi.


Usmjerenost na rezultat


Naša je uslužna infrastruktura najmodernija i najefikasnija u našoj industriji. Dosljedna usmjerenost na klijenta, efikasna proizvodnja i distribucija nositelji su našeg održivog razvoja. Želimo da nas se svakodnevno procjenjuje na temelju rezultata našeg djelovanja.


Održivost


CWS-boco sinonim je za kvalitetu, higijenu i održivost. Smjernica „Serving you- serving nature“ sažima ono što je nama bitno – uslugu za ljude i okoliš.