Usluge

CWS-boco je Vaš međunarodni partner sa uslugom najma. Za visokovrijedna, individualna rješšenja ekskluzivnog dizajna  – za  sanitarni prostor, zonu ulaza u poslovni prostor ili radnu odjeću. Sve sa fleksibilnim i odlično usklađenim portfoliom proizvoda.

Iza naših proizvoda su rješenja sa sistemom. Profesionalna usluga kod nas znači: pokupiti, izmijeniti, oprati, osušiti, popraviti, prekontrolirati i isporučiti. Time štedite puno vremena koje možete upotrijebiti za unaprjeđenje Vašeg posla. Savjetovanje prilikom ugovaranje usluge je također dio paketa najma – precizan pregled i mjerenje na lokaciji klijenta i detaljno savjetovanje o proizvodima za najam vodi do individualnog rješenja koje zbilja odgovara Vama.

cws-boco_service_300x400_0.jpg

Koncept potpune usluge

CWS-boco jedan je od vodećih pružatelja potpunih personaliziranih higijenskih rješenja za tvrtke svih veličina u svim sektorima. Bilo da se radi o industrijskom segmentu, hotelijerstvu i gastronomiji, uslugama, tijelima javne vlasti, transportu ili zdravstvu – odličnu uslugu smatramo svojom glavnom kompetencijom. Kvaliteta usluge naše proizvode čini tako dobrima. Naš je cilj Vaše potpuno zadovoljstvo.

servis_samo_tok_-hr.jpg

Najam i prodaja


Birajte između najma i kupovine. Najčešće je ugovor o najmu financijski najoptimalnija varijanta za klijenta jer koristi naš kapital koji se sastoji i od kompetencije, kvalificiranog osoblja, skladišta. Time se štedi vrijeme i trošak investicije.

_dsc1956.jpg
cwc-boco_kundenservice_vor_ort_290x200_0.jpg

Usluga na lokaciji klijenata


Kao jedan od vodećih uslužnih partnera u higijeni sanitarnog čvora i održavanja tekstila posebnu pažnju pridajemo optimalnoj usluzi kod klijenta. U CWS-boco se regionalni predstavnici brinu o individualnim željama i zahtjevima klijenata. Također u Vašoj blizini. Naše kontaktne podatke naći ćete na detaljnoj web stranici. Veselimo se Vašem pozivu ili e-mailu.

 

Korporativni identitet


Vaš korporativni identitet na našoj radnoj odjeći ? Da, s logom. Ako želite, opremit ćemo Vašu radnu i zaštitnu odjeću, amblemom po Vašem izboru – sa logom firme, udruge ili imenom korisnika.  Radna odjeća sa logom po korporativnom identitetu doprinosi jednoznačnosti i profesionalnom izgledu i slici firme, što podiže ugled firme i jača povjerenje Vaših kupaca u Vas.

cwc-boco_emblemservice_290x200_3.jpg
cwc-boco_schrankservice_290x200_0.jpg

Najam ormarića


Za pohranjivanje radne i zaštitne odjeće boco nudi u najam ormariće sa više pretinaca. Sa policama ili prostorom za vješanje; sa četiri ili 20 pretinaca – ne igra ulogu. Prema zahtjevu, isporučujemo odgovarajuće ormariće, naravno uz našu montažu i postavljanje.