Svi proizvodi

pl_poshpurple_label_lores.jpg

CWS kupaonska higijena – čistoća za Vaše kupaonice

Linija CWS dispenzera nudi moderna higijenska rješenja za svaki ambijent i stil, koja su dostupna za najam. Naš spektar rješenja obuhvaća sve od sistema za pranje i sušenje do proizvoda za njegu ruku. Uz dispenzere za ručnike i sapun, naš inovativni asortiman zaokružuju sistemi za higijenu WC-a, raspršivači mirisa i toaletne potrepštine, kao i senzorne slavine, kante za otpad i drugi kupaonski proizvodi.

CWS kupaonska rješenja ne udovoljavaju samo najvišim higijenskim zahtjevima, već i odražavaju našu odgovornost prema okolišu. Profitirajte kvalitetom i dugotrajnošću naših proizvoda, koji svojim mnogobrojnim varijantama boja i dizajna postavljaju visoke standarde.

cws_schmutzfangsysteme_290x290.jpg

Otirači

Ulaz svake zgrade je poput njene posjetnice. Stoga je važno da je ulaz dobro održavan, kako bi se Vaši poslovni partneri, kupci, gosti, posjetitelji i zaposlenici osjećali dobrodošli od samog početka. Jer prvi je dojam najbitniji. Zato odaberite CWS otirače. Preuzimaju ulogu čistača i portira istovremeno i brinu se o stvaranju dobre slike. Ne samo u zoni za posjetitelje, već i u radionici.

titelmotiv_boco_katalog_klein.jpg

Radna odjeća

Kao vodeći pružatelj higijenskih rješenja i tekstilnih usluga, nudimo profesionalnu radnu odjeću marke boco, koja je dostupna za najam.


Boco asortiman proizvoda obuhvaća sve od industrijski perive radne odjeće i poslovne mode, preko personaliziranih kolekcija, do zaštitne i sigurnosne odjeće. Također nudimo dodatne proizvode, kao što su osobna zaština oprema, krpe za čišćenje, majice i druge potrepštine. 


Širom svijeta godišnje se u našim praonicama opere oko 80 milijuna komada odjeće. Svakodnevno se komisionira do 40.000 komada odjeće, te ih se isporučuje unutar 24 sata.